replica watches replica watches replica watches rolex replica watches rolex replica watches

Alle pakker inkluderer alt utstyr, gass og hele 500 ball!

Booking, ring: Halvor 908 66930

 

1. Club spill
Dette er det billigste alternativet. Du kommer på våre spille dager og spiller sammen med oss. Vi tar alltid hensyn til nye og du lærer etter hvert grunnleggende teknikker. PRIS: kr 350,- per person. (KPC medlem: 250 per person.)

 

2. Take away
Du henter utstyr til avtalt tid. Du får med sikkerhetsregler og grunnleggende informasjon om skal/skal ikke. Vi krever at du spiller på sikre områder eller klubbens område. PRIS: kr 350,- per person.

 

3. Instruktør
Denne pakka gis til bedrifter og større arrangement. Du får med opptil to instruktører som planlegger spill for dagen. Instruktøren passer på sikkerheten, gir råd, veiledning og kanskje noen gode strategier? PRIS: kr 400,- per person. (minimum 10 personer)

 


Hvem kan leie?
Nesten alle myndige personer kan leie utstyr.

Hvem kan ikke leie ustyr?
Personer under 18 år. Personer som skal drive misstenksomme aktiviteter som krigstrening og annet.

Hvorfor er det så dyrt?
Dette er nok et av de billigste alternativene for paintball som finnes i Norge. Vi opplyser hele priser. Du trenger ikke mer enn dette + Du får en hel pose med 500 ball med på kjøpet.

Kan jeg leie over en helg?
Ja alt kan avtales.

Dette er noe griserier, hvordan vasker vi utstyret?
Du får med papir, sprayflasker, rensestaver til markørene. Vi bruker den mest vennlige balltypen for klær. Alt går av i vask som regel.

Må jeg vaske utstyret før jeg leverer det inn igjen?
Ja. Du sprayer masken og tørker av med papir. Markøren sprayer du godt inn med vann og tørker av utvendig. Ikke spray i løp og magasin.

Er dette forurensing?
Nei, ballen er laget av samme materiale som er på vanlige tran-kapsler. Hele ballen brytes ned i løpet av noen dager. Vi bruker mørke balltyper så de ikke skal være synlige når de ligger på bakken.

Kan vi spille i nabolaget mitt?
Nei! Kun på avtalt sted. Som vil være på KPC sitt område, eventuelt skogområder som ikke brukes til andre aktiviteter. For utenforstående kan dette se ut som annet enn lek og moro. Husk at veldig mange ikke vet hva dette er. For dem kan det være skremmende. Ha alltid dette i tankene.

Kan vi spiller på militær grunn?
Nei, fort, bunkere og militære installasjoner har vi aldri brukt.

Er det mange som spiller paintball i Kristiansand?
Ja det er veldig mange. Det er kun Kristiansand Paintball Club som har område tildelt til denne aktiviteten i kommunen. Vi har de beste alternativene for personer som ønsker å spille aktivt.

Det ligger mange ball på bakken, kan jeg bruke dem?
Nei! Aldri bruk ball som ligger på bakken. De eser ut etter en dag. De vil sette seg fast i magasin og markør. Dessuten vil de antagelig ikke sprekke på målet.

Er det vondt å bli truffet?
Nei egentlig ikke. Vi som spiller aktivt får noen få som svir i løpet av en hel sesong. På nært hold kan det gjøre vondt å bli truffet. Som regel kommer man ikke så nærme hverandre.

Dette var kult, hvordan skaffer jeg utstyr?
Blir du med i klubben får du rabatt på utstyr fra Intergame.no. Vi gir råd om hva du bør kjøpe og hva du bør ligge unna.

 

  Copyright © Kristiansand Paintball Club 2003. All rights reserved. epost /play@kpc.no
Publiseres med: barbra Leveres fra: www.ekanal.no Design og utvikling / EDB Totalpartner